mandag 11. oktober 2010

Stormsamlinga 2010

I helga var det Stormsamling på Bulandet. Det var første gong klubben vår arrangerte. Ca 50 padlarar samla for flott padling, nydeleg mat og sosialt samver. Fredagen var vi i klubben ute å leika oss litt før dei fleste deltakarane kom seinare på kvelden.

Her er Ervin med ein liten surf:

Roger demonstrerar "luft- støttetak":

Lise Lotte med ein flott surf:


Torbjørn med Impexen:

Oddvinn og eg var på leit etter gode surfeplassar fredag ettermiddag. Etterkvart tok Torbjørn oss med på ein tur rundt fuglesteinane og på vestsida. Der var det (som namnet tilseier) mykje fugl og sterk guano- lukt.. Men eit fantastisk område. Dessverre var batteriet i fotoapparatet daudt då.

Ein del av jobben min var å ta bilete og lage ein framsyning  på laurdagskvelden, med bilete frå fleire fotografar. Sundag var eg med på guida tur.  Det var litt meir vind søndagen enn laurdag, men det vart aldri store dønningar ut av det. Uansett var det ei flott helg med mykje padling og mange kjekke folk. Og Bulandet ER paradis på jord. Amen.

HER er det fleire bilete frå samlinga:   HER er fire surfevideoar frå helga.

2 kommentarer:

  1. Skikkelig flotte bilder! Artig å se på de surfevideoene også. Stooore bølger! :)

    SvarSlett
  2. Fy flate! Det der så utrolig skøy ut, skulle ønske jeg hadde mulighet til å være der men her blei det padlefri helg dessverre. (Men plasser som krever hjelm tør jo ikke jeg padle uansett forsåvidt, jeg er alt for redd for kajakken, den tåler jo ingenting. Må kanskje skaffe meg en steinpadlingskajakk.)

    SvarSlett