mandag 26. september 2016

Stormsamlinga i Bulandet

Under årets Stormsamling i Bulandet hadde vi med oss fire ungdommar. Målet var at dei skulle få prøve å padle i litt meir bølgjer og vind enn dei er van med. Og DET fekk dei....Her har dei stilt seg opp ved statuene på Hillersøy.. Frå venstre: Oskar, Kristine, Vilde ( Statue, Statue) og Ragnar.Årets samling var prega av mykje vind. Det blåste sterk kuling, med liten storm i kasta..Men alle fekk prøvd seg utpå, sjølv om det vart ei utfordring å kome seg framover.Her er jentene klare for tur utpå..Litt klargjering måtte til, før vi kom oss utpå.Tungt å padle i slik vind, men alle fire kom seg framover!Bølgjene var utfordrande nok, men vinden var nok eit større problem. Vi måtte vinkle årene 90 grader..Ragnar prøver å få surf nedover sundet.Oskar trener cowboyredning.Sjølv om det var tungt å manøvrere kajakken i slike forhold, var humøret på topp.Å snu kajakken mot vinden, er ikkje så enkelt i slik vind..
Etter nokre timar med å kjempe mot vinden, fann vi litt rolegare forhold for å kunne trene litt meir på redning og å leike..
Kva har du planer om her, Vilde?

Oooops...Det måtte gå som det måtte gå... Mykje bading vart det i alle fall på alle.. :-)KristineVi avslutta dagen med å hoppe frå verandaen.
Roger ynskjer velkomen til middagen, høgdepunktet under heile samlinga...

Vi fekk servert breiflabb, kveite, makrellstørje, sjøkreps, krabbe i tilleg til lammegryte (for dei som av ein eller annan grunn ikkje likar fisk) i tillegg til mykje godt tilbehør.

Forferdeleg godt (som alltid) og alle åt seg gode og mette.. og skakke...


Maten fall også i smak hos ungdommen..Søndagen var det om mogleg, endå meir vind. Ungdommane var så trøytte i armane etter dagen før at det ikkje vart padling denne dagen.


Padleferja frå Bulandet.

Ei kjekk samling, der det å ta oss av ungdommane våre stod i fokus. Vi treng sårt nye og yngre krefter i klubben, og såleis var dette eit fint tiltak for å få opp interessa for padling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar