mandag 28. september 2015

Bulandet

Under Stormsamlinga 2015, var Jørn Magne  og eg ein tur til Sandøyna i Bulandet.


Veret var variert, men stort sett fint.
Vi fann ut at den neste hobbyen må bli dykking, og då er Bulandet eit svært aktuelt område.
 Sandøy

Utsikt frå fyret på SandøyDesse hadde vore ut i bølgjeneDet går og an å fiske..Går det an å padle gjennom her?Ja, det gjekk akkurat! ;-)Mykje rart i sjøen. Til dømes denne opp- ned brennmanetenog denne... Den tok vi med tilbake til huset, og åt.Regn og sol gir.....regnbogeDenne videoen handlar om stormrulling under regnbogen..

 På vegen heimover vart det litt rulling og bading.

-----

Søndagen vart det ikkje noko padling på oss. Vi i styret hadde eit møte om framtida for stormsamlinga og klubben vår. Slik det er no når ingen vil ta kurs, er det lite pengar å tene på denne samlinga.Vi diskuterte også kva vi skal gjere med det falleferdige klubbhuset vi har. Men lite inntekt i klubben for tida, og tre eldsjeler held på å miste motivasjonen, er det ikkje lett.. Og  når kommersielle aktørar i tillegg konkurrerar med betre vilkår enn det vi har, er det ikkje så enkelt å få ein så liten padleklubb som Askvoll padleklubb til å gå rundt..  Eit lite hjartesukk, der altså...

------


På veg heimover med feja; Alden

Takk til de som kom på årets samling! Håpar de hadde fine dagar ute i verdas finaste stad!4 kommentarer:

  1. Artig beretning! Synd med klubbdrift. Og eg som ikkje he somla meg på Stormsamlinga enno.....

    SvarSlett
  2. Det var ikkje meininga å vere sutrete, men det er berre det at vi som har drive denne klubben i 10 år, er klare for å overlate ting til nye folk med nye tankar. Men det er ikkje så mange å ta av. Det er forsåvidt nok av folk som padlar her lokalt, men ikkje så mange som er villege til å bruke tid på dugnad og klubbdrift.Og det er sikkert ikkje så spesielt for vår klubb.

    SvarSlett