lørdag 1. desember 2012

Rulling med neglesprett!

I dag fekk eg tid til ei lita rulleøkt. Med 3 minusgrader, snøbyger og vind, var det ein kald fornøyelse. Det er nesten som eg vurderar å begynne med bassengtrening.. (berre nesten..)


Standard grønlandsrulle, høgre side:Standard grønlandsrulle, venstre side:Buttefly- rulle. Denne er av ein eller anna grunn ikkje med i konkurranse- programmet.


Sculle på sida.Static brace (Ballanced brace). I dag fokuserte eg på å skli opp på bakdekket, og ikkje gå under å rulle opp att. Det gjekk fint så lenge ein ser opp, og passar på å ha hovudet langt nok ned.Slik såg hånda utt etter ei økt. Det er stort sett hendene som er problemet når det gjeld frysing. Skulle fått tak i nokre tynne neoprenhanskar som varma litt..


4 kommentarer:

 1. Brrrrrrrr........... Eg ser du går Mildrid og meg ein høg gang! Bassengtrening er ikkje å forakte- rulla satt som eit skudd på godsida sist gong. Då er det berre å omsetje det i praksis i sjøen.........Då er det jo greitt å ha nokon å strekkje seg etter :)

  SvarSlett
 2. Hehe:) Ingenting er som en god gammeldags neglesprett etter en god dag til havs eller fjell:))) Barskt!!

  SvarSlett
 3. Kjekt å rulle i kaldt vatn. Blir i godt humør. :-) Men skulle hatt nokre hanskar som kan brukast til slikt.. Dei er har no, frys eg meir med, enn utan.

  SvarSlett
 4. Ja, det der såg kaldt ut! Novemberrullinga mi blei unnagjort på eit minutt eller to. Då fraus eg godt, sjølv med tuiliq. Ser du fusker litt med åregrepet av og til. Sjølv misste eg mange poeng under NM på slikt. Ruller eg trudde eg kunne. Har kjøpt Dubside sine rullevideoar nettopp, så neste år stiller eg førebudd :)

  SvarSlett