fredag 24. mai 2013

Reverse and sweep... not

I dag vart det trening på "reverse and sweep"- rulla. Har nok ein del att endå, men trur eg skal klare det i løpet av sommaren. På slutten er det den siste vippen opp som manglar. Overkroppen er også heilt feil i høve til vassflata. Skuldrane skal jo vere parallelle med vassflata, og ein skal sjå ned mot botnen idet du går opp. Trur også eg må prøve å få åra høgare opp..










tirsdag 14. mai 2013

Stormrulle?



I ettermiddag var det klart for ein rulleøkt med Greenlanden. I dag ville eg prøve "stormrulla". I haust prøvde eg på "reverse and sweep" utan særleg hell. Kanskje er stormrulla enklare for meg?










Eg trur det er noko på gong.. Men denne hadde nok ikkje blitt godkjend i ein eventuell konkurranse. Eg må nok leggje meg meir på framdekket, og få begge skuldra i vatnet gjennom heile sveipet..

Kom gjerne med tilbakemeldingar!

lørdag 11. mai 2013

Follevåg- Eidsfjorden


Fredag kveld fekk eg meg ein tur i eit område eg aldri har padla før, sjølv om det berre ligg 10 minutt unna med bil. Turen gjekk frå Breidevika ved Follevåg, og innover mot Eidsfjorden. Det var ein stille kveld med fin temperatur. Vårteikn overalt!


Utover mot Stavfjorden, før turen gjekk innover mot Stongfjorden:


Folvågsneset:


Dramatisk natur, men ingen hobbittar..


Vegen frå Stongfjorden mot Askvoll (R 609) Ser ut som ein geitesti, og det er geit også!


Innover Eidsfjorden. Eg snudde her, og padla tilbake.


Det klarna opp utover kvelden:




Det var begynt å bli grønt på bøane på ute på Staveneset:


Ekspress- båten på veg nordover mot Florø:




Det vart også ein tur til Eimindstranden, før eg padla tilbake til bilen.


Sjølvporttrett:


I kveld angra eg på at eg ikkje tok med ein fiskestong. Trur kvelden hadde vore perfekt for dorging etter sjøaure innover fjorden.. Men neste gong skal den med!